16 Temmuz 2010 - 2324 Okunma

16 Temmuz 2010 tarihinde Karabük Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi´nde ilin proje uygulama kapasitesini artırmaya yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

 

Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren, KOSGEB KOBİ Uzmanı Soner Kaynar, İŞ-KUR İl Müdürü Feridun Karataş ile AB Ofisi ve Proje Merkezi görevlisi Erdal Üngören’in konuşmacı olarak katıldığı bilgilendirme toplantısında, Karabük ilinin AB fonları ile ulusal ve uluslararası fonlardan daha fazla faydalanması için potansiyel yararlanıcılara sağlanan teknik destek, AB fonlarından yararlanma yol ve yöntemleri, Kalkınma Ajansı destek mekanizmasından yararlanma usulleri konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Toplantının son bölümünde ise KOSGEB Destekleri hakkında bilgiler aktarılırken, İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından işverenlere ve işsizlere yönelik geliştirilen projeler ve faaliyetler hakkında bilgiler sunuldu.

Toplantıya Karabük Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu üyesi İzzettin Küçük başta olmak üzere ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katıldılar.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et