21 Mayıs 2014 - 2225 Okunma

 

 

Karabük İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı salonunda Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA´nın) 2013 Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında kabul edilen Tokatlı Kanyonunun Doğal Turizmi Altyapısını Güçlendirme Projesi faaliyetleri arasında yer alan "Turizm Odaklı İşbirliği Geliştirme Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, T.C. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı İzleme Uzmanları Fethullah TATLILIOĞLU ve Şahin BAŞ, Strateji Geliştirime ve Programlama Birimi Uzmanı H. Şölen MAİLOĞLU, kamu kurum ve kuruluşlarının diğer temsilcileri, köy muhtarları ve basın mensupları katıldı.
 

Proje Yürütücüsü İrfan Baylan’ ın açılış konuşması ile başlayan çalıştayda Proje Koordinatörü Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın Karabük ilindeki turizm faaliyetleri, BAKKA projesinin tanıtımı ve il turizmini geliştirmek için yapılması gerekenler ile ilgili sunum yaptı.

 

Karabük'te "turizm" denilince akla Safranbolu'nun geldiğini belirten Aydın, şu şekilde konuştu:

"Kanyonda yapay şelale, kafe ve merdivenler yaptık. Kanyona ziyarete gelenlerin oranın güzelliğini görmeden gitmesini istemiyorum. İl olarak turizmde hedeflerimiz var. Batı Karadeniz Kalkıma Ajansının ve İl Özel İdarenin katkıları ile projeler hayata geçiyor. Kanyon ve çevresi zamanla daha da güzelleşecek. Birçok proje hazırlıyoruz. Turizmde alternatiflerin artması için yatırımcı kuruluşların da bu konuda bizlere destek vermesi lazım. Burada turizmde ne gibi projeler yapabiliriz, onları konuşacağız. Sonucunda ortaya atılan fikir ve düşünceleri değerlendireceğiz."

Sunum sonunda katılımcılar da söz alarak turizmi geliştirmek için fikir ve önerilerini belirtmelerinden sonra çalıştay sona erdi.

 

Çalıştay sunumunu ekte ve haberini aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz;

http://www.turkiyeturizm.com/news_detail.php?id=46164#.U38HkPl_uPY

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et