05 Mayıs 2014 - 2660 Okunma

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak’a geldi. Valiliğe gelişinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi ile karşılanan Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Zonguldak’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanımız Gül, “Zonguldak deyince akla alınteri gelir, emek gelir ve emeğin başkenti gelir.” dedi.

 

Vatandaşlara hitabının ardından Zonguldak Valiliğini ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Gül, sırasıyla; Zonguldak Belediyesi, 3. Jandarma Eğitim Tugay ve Jandarma Komutanlığı, Bülent Ecevit Üniversitesi, Kozlu Taşkömürü İşletmeleri Müessese Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 1 Nolu kuyubaşında madene inmek için bekleyen işçilerin yanına giden Cumhurbaşkanımızı madencilerin çocukları ellerinde çiçeklerle karşıladı. Kendisine sevgi gösterinde bulunan madencilerin yanına giden Cumhurbaşkanımız Gül, onlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Zonguldak’ta il protokolü, şehit yakınları, gaziler, STK temsilcileri ve iş adamları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. BAKKA Genel Sekreteri Faruk TEZEL ve Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Onur ÇAĞLAR’ın da hazır bulunduğu yemekte Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı olarak bütün illeri ziyaret etmeyi, göreve seçildiğinde planladığını dile getirerek, “Cumhurbaşkanı ziyareti illerimizde bir heyecan birlik ve dayanışma oluşturur. Bu vesile ile ben de düşüncelerimi ifade ederim gelecekle ilgili” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanımız Gül, Filyos Projesi’nin hayata geçiriliyor olmasının önemine dikkat çekerek bu tip projelerin eskiden uzun yıllar sonra hayata geçirildiğini, şimdi ise tarih verilerek zamanında bitirildiğini kaydetti. İmkân ve kabiliyetlerin geliştiğini ve bundan dolayı eksikliklerin giderileceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade ederek yolların, bağlantıların ve tünellerin önümüzdeki birkaç yıl içinden bitirileceğinden kimsenin şüphe duymamasını istediğini belirtti.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et