29 Eylül 2015 - 2909 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğine Kalkınma Bakanlığında Daire Başkanı olarak görev yapan İbrahim KUZU atanmıştır.

 

İbrahim KUZU lisans eğitimini Uluslararası İlişkiler alanında ve yüksek lisansını Sosyal Politika alanında ODTÜ’de yapmıştır. Ayrıca ABD’deki Harvard Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmıştır. Harvard Üniversitesindeki öğrenimi süresince Öğrenci Konseyine Başkan Yardımcısı olarak seçilmiş ve Konseyin mali işlerini yönetmiştir. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Sosyal Politika alanında yaptığı doktorası tez aşamasındadır.

 

Gümrük Müsteşarlığında uzman yardımcısı, Devlet Planlama Teşkilatında uzman yardımcısı ve uzman, Birleşmiş Milletler Çocuk Fonunda (UNICEF) Sosyal Politika Sorumlusu ve Kalkınma Bakanlığında Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. Daire Başkanlığı döneminde merkezi Paris’te olan OECD’nin Kırsal Kalkınma Çalışma Grubuna Başkan Yardımcısı olarak seçilmiş ve Türkiye’yi temsil etmiştir.

 

Ulusal ve uluslararası konferanslarda sunumları olan İbrahim KUZU’nun özellikle sosyal politika alanında yayımlanmış kitap ve makaleleri bulunmaktadır. İngilizce bilmektedir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et