03 Eylül 2015 - 1554 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2015 yılı Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan kurum, kuruluş ve işletmelere yönelik olarak Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Toplantısı organize etti. İki aşamalı olarak yürütülen toplantının sabah oturumunda Yöresel Değerler Mali Destek Programı kapsamında asil ve yedek listede yer alan kurumlara yönelik olarak, öğleden sonra oturumunda ise KOBİ-M ve KOBİ-D Mali Destek Programı kapsamında asil ve yedek listede yer alan işletmelere yönelik olarak toplantılar düzenlendi.

 

Katılımın yoğun olduğu toplantılarda, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı destek yürütme yöntemleri hakkında bilgiler verilmesinin yanı sıra, sözleşme döneminde sözleşme imzalamaya hak kazanan firmaların getirmeleri gereken belgeler hakkında ayrıntılı açıklama yapılarak katılımcıların merak ettikleri sorulara çözüm önerileri getirildi.

 

Sözleşmeye hak kazandıkları kendilerine yazılı olarak tebliğ edilen kurum, kuruluş ve işletmelerin, hak kaybı yaşamamaları için yazılı tebliğ tarihinden itibaren 10 iş günü içinde ilgili sözleşme belgeleri ile birlikte Ajansa başvurmaları gerektiğini hatırlatır, yeni destek programının bölgemiz, Ajansımız ve destek yararlanıcılarımız için hayırlı olmasını temenni ederiz.

 

Hatırlatma: Sözleşme için gerekli olan belge listesi ve örneklerine http://bakka.gov.tr/site/haber/809/2015-yili-mali-destek-programlari-sonuclari-aciklandi/#.VeftkZdUw7w linkinden, eğitim sunumlarına ise ekli belgelerden ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et