18 Mart 2015 - 1651 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 12. Kalkınma Kurulu Toplantısı 10 Nisan 2015 Cuma günü 09:30-12:40 saatleri arasında Bartın Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

Kalkınma Kurulu Toplantısı kapsamında; 2014 yılı faaliyet raporu hakkında bilgi verilecek, Tarım, Turizm, Sanayi ve Lojistik sektörlerinden kamu çalışanı, STK temsilcisi ve akademisyenlerin konuşmacı olarak yer alacağı Bartın I. Sektörel Kalkınma Paneli gerçekleştirilecektir.

 

Aşağıda bilgileri verilen, Batı Karadeniz Bölgesindeki tüm kamu kurumu, sivil toplum örgütü ve mesleki kuruluşlardan oluşan paydaşlarımızın da davet edildiği 12. Kalkınma Kurulu Toplantısı ve Bartın I. Sektörel Kalkınma Paneli’ne teşriflerinizi dileriz. 

 

BAKKA Kalkınma Kurulu Üyeleri (*) güncel listesi için lütfen tıklayınız.

(*) Çeşitli nedenlerle temsilcisi değişen Kalkınma Kurulu Üyesi kurum ve kuruluşlar tarafından, ilgili mevzuat gereği, Ajansımıza iletilmesi gereken Üyelik Formu ek'te yer almaktadır.

 

Geçerli mazereti olmaksızın üst üste iki defa ve toplamda dört defa toplantıya katılmayan üyelerin üyeliği düşeceğinden geçerli mazereti olan üyelerin ekte bulunan mazeret formunu toplantı öncesinde Ajans’a iletmeleri gerekmektedir.

 

12. Kalkınma Kurulu Toplantısı ve Bartın I. Sektörel Kalkınma Paneli

Tarih    : 10 Nisan 2015

Saat     : 09.30 – 12.45

Yer       : Bartın Halk Eğitim Merkezi, BARTIN

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et