05 Nisan 2015 - 1880 Okunma

1994 yılında üretici bayisi olarak ticari yaşamına başlayan YÜCEPEN, şahıs işletmesi statüsünden, limited şirketi statüsüne geçerek alüminyum ve PVC pencere, kapı, cam balkon sistemleri ve cephe kaplama mamullerine yönelik Zonguldak ilinde faaliyet göstermektedir. TSE, TSEK, HYB ve CE normlarına uygun, PVC doğrama, alüminyum doğrama, cephe kaplama sistemleri, CAMKON marka cam balkon sistemleri ve ISICAM yetkili üretici bayiliğiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Halihazırda, CNC üretim robotları ile yıllık 2.400 – 20.400metrekare alüminyum ve PVC kapı ve pencere dogramaları, el değmeden üretilip yurt içi pazara satışı gerçekleştirilmektedir. 

Yücepen “TR81 Bölgesi’nin Yenilikçi “Temperli Cam” Üretiminde Dışa Bağımlılığının Sona Erdirilmesi” projesi kapsamında Ajansımız tarafından 2014 yılı KOBİ Mali Destek Programından destek almış ve projeyi başarıyla hayata geçirmiştir. Hâlihazırda en önemli ihtiyacı olan, pencere, kapı, dış cephe sistemleri vb. imalatı alanında ürün çeşitliliği sağlayarak, ısıl işlem görmemiş cama göre 5 kat daha dayanıklı olan temperli camlar üretebilmesini sağlamıştır. Bu sayede, hem ısı yalıtımı yüksek özellikleriyle çevreci ve enerji tasarruflu hem de kırıldığı zaman zar büyüklüğünde parçalara ayrılarak yaralanma riskini azaltan güvenlikli cam kullanımının artmasını sağlamıştır. Yoğun talep aldığı bu ürünü dışa bağımlı kalmadan istenilen ölçülerde imal ederek iç ve dıs pazarda alıcı bulmuştur.

TR81 Bölgesi’nde diğer üreticilerde bulunmayan “Temperleme Hattı” ile bölgede ilk kez temperli cam üretimi yapılması sağlanmıştır.

Firma ayrıca mevcut 27 personeline ek olarak 4 yeni istihdam gerçekleştirerek mali destek programımızın en önemli kriterine de katkı sağlamıştır.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et