30 Aralık 2014 - 2299 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 11. Kalkınma Kurulu toplantısı 30 Aralık 2014'te Zonguldak’ta Dedeman Otel Konferans Salonunda 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. 

 

Toplantıda sırasıyla 2014 yılı Ara Faaliyet Raporu, BAKKA ve INOMER işbirliğiyle yürütülen Bölgesel İnovasyon Stratejisi ve Eylem Planı çalışması hakkında bilgilendirme ve INOMER CEO’su Şirin ELÇİ’nin sunumu yer alacaktır.  Ardından I. İnovasyon Ödül Töreni gerçekleştirilerek hak kazanan başvuru sahiplerine ödülleri takdim edilecek ve Japonya Kitakyushu City ve BAKKA arasında imzalanan mutabakat zaptı hususunda bilgilendirme sunumu yapılacaktır.

 

Kalkınma Kurulu listesinde beyan edilmiş olan kurum temsilcilerinde değişiklik olması durumunda, linkte verilmiş olan üye formunun tekrar doldurularak ajansımıza iletilmesi gerekmektedir. 

 

Bir önceki toplantıda beyan edilmiş olan kurum temsilcisi ve unvanının kontrol etmek için, Kalkınma Kurulu üye listesine tıklayınız. 

 

Kalkınma Kurulu üye formu için tıklayınız. 

 

Kalkınma Kurulu üyelerinin geçerli mazeretleri olmadıkça üst üste 2 defa ve toplamda 4 defa Kalkınma Kurulu toplantılarına katılmamları halinde kurul üyelikleri düşmektedir. Kalkınma Kurulu üyeleri mazeretlerini Mazeret Bildirim Formu üzerinden Ajansımıza iletebilirler. 

 

Mazeret Bildirim Formu için tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et