01 Kasım 2014 - 2691 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın “Batı Karadeniz’de Kalkınmanın Gündemi” sloganıyla hazırlanan kurumsal yayını BAKKA BÜLTEN 2014 yılının son sayısında yine dopdolu içeriğiyle paydaşlarımıza ulaşmak üzere hazırlandı.

 

Bu sayımızda siz değerli okuyucularımızın karşısına yenilenen kurumsal logomuz ile ilk kez çıkma imkanı bulduk. Kuruluşumuzun 5. Yılını geride bırakırken cevher rengi kırmızıyı, orman bitki örtüsünün sembolü yeşili, Karadeniz’e yapılan vurgu ile maviyi ve bölge için belirlediğimiz yüksek hedeflere ulaşmayı destekleyecek kurum olarak BAKKA’yı anlatan yeni kurumsal logomuzu beğeneceğinizi umuyoruz.

 

“İhracat Atağı” temasıyla hazırlanan Eylül sayısında; ihracat atağı projemizde yapılan çalışma ve değerlendirmelerimize ilişkin bilgi notundan, İhracat Zirvesine ve bölge ihracatı üzerine Şefik ÖRGÖNÜL ile yaptığımız röportaja, BAKKA tarafından verilen ilk güdümlü proje desteğinden, başarılı proje örneklerine, Batı Karadeniz KOBİ’leri üzerine yapılan araştırmadan, UNESCO başvuru sürecindeki Amasra’ya, Endüstriyel Simbiyoz çalışmalarından siber Güvenlik çalışmalarına, BAKKA olarak güncel faaliyetlerimizden yurtiçi güncel fuar listesine kadar ilgiyle okuyacağınızı düşündüğümüz birçok konuya değindik ve beğenilerinize sunuyoruz.

 

BAKKA BÜLTEN Ocak ve Mayıs sayılarının dağıtımı yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde geniş bir ağda yaptık ve siz değerli okuyucularımızdan olumlu geri dönüşler aldık. Eylül sayımıza ilişkin görüş ve önerilerinizi de bulten@bakka.gov.tr adresi üzerinden iletmenizi bekliyoruz.

 

BAKKA BÜLTEN Eylül sayısına erişim için tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et