27 Mayıs 2015 - 2660 Okunma

2014 yılı KOBİ Mali Destek Programı kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından TR81/14/KOBİ/0052 sözleşme numarası ile desteklenen Oylum Süt Mamülleri – Hasan Şenol firması, projede belirtilen alımlarını yaparak, yeni ürün üretimine başlamıştır. 93.300,00 TL’ye sonuçlanan proje kapsamında 3’lü Elektromanyetik Yoğurt Dolum Makinesi, 200 gr İkili Ayran Dolum Makinesi ve 300 gr Tekli Ayran Dolum Makinesi alımları yapılmıştır.

 

34 yıllık deneyimi ile bölgenin süt ürünleri imalatında tanınan firmalarından biri olan Oylum Süt Mamülleri, proje ile birlikte paketleme sistemine getirdiği yenilik ile mevcut durumda yaptığı kiloluk paketlemeye ek olarak küçük gramajlarda ürün üretimine başlayarak ürün çeşitliliğini arttırmıştır. Bu kapsamda istenilen gramajda yoğurt dolumu, 200 gr ve 300 gr’lık ayran üretimi ve paketlemesi yapılabilmektedir. Böylece bölge için 1 adet firma için 2 adet yeni ürün üretilmesi ve üretim miktarındaki %25’lik artış yaşanmasının yanı sıra BAKKA tarafından da oldukça büyük önem arzeden istihdam sayısında 3 kişilik artış sağlanmıştır.

 

BAKKA projesiyle gösterdiği gelişim ve bölgeye sağladığı katkılarından dolayı yararlanıcımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et