12 Mayıs 2015 - 1638 Okunma

2014 Yılı KOBİ Mali Destek Programı kapsamında “Yenilikçi Yatırımlar ile Üretim Kapasitesi ve Kalitesini Arttırma, Üretim Verimliliği Sağlama Projesi” ile Ajansımızdan destek alan Ulupınar firması, TR81 Bölgesinde hiçbir firmada bulunmayan CNC lazer kesim makinesinin alınması ile hassas kesim işlemi gerektiren makine parçalarının üretiminin yapılmasını sağlamıştır.  Bölgede bu parçaların üretimine ihtiyaç duyan makine imalatı ve ana metal sanayi sektöründeki işletmelere hizmet vermeye devam etmektedir.

Büyük kalorifer kazanı imalatı, bakım ve onarımı, akaryakıt ve su tankları imalatı, süt ve süt endüstrisinin kullanmış olduğu tank ve paslanmaz ürün imalatları, ısınma sistemleri için boyler imalatı gerçekleştiren firma, hassas kesim işlemlerini gerçekleştirmeyi ve 4 yeni kalorifer kazanı çeşidi üretimi yapmayı başarmıştır.

 

Firma üretim sürecinin desteklenmesi amacıyla 5 yeni personel istihdam etmiştir. Firma müşteri ağını genişletmek ve pazarlama faaliyetleri ile proje etkilerinin yaygınlaştırması çerçevesinde 500 adet tanıtım broşürü ve 1.000 adet katalog bastırmıştır.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et