03 Mayıs 2016 - 1760 Okunma

Bu yıl 25-28 Nisan 2016 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri -Dubai’de 23.’sü düzenlenen Arabian Travel Market Fuarına Ajansımızı temsilen BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır KALECİK, Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin EREN ve Zonguldak Yatırım Destek Ofisi’nde görevli Uzman Personel Mustafa Ayhan İNANIR; Bartın Valiliği’ni temsilen Kurucaşile Kaymakam’ı Selim ÇOMAKLI, Bartın Kültür Turizm İl Müdürü Fuat DURSUN, Bartın Valiliği AB Koordinasyon Birimi Koordinatörü Cevdet DURAN ve Amasra Kaymakamlığı Personeli Özge ÇETİN; Bartın’dan Moda Düğme Firması temsilcileri Muhsin ÇETİN ve Suriya ÇETİN; Zonguldak Güneş Travel Seyahat Acentesi temsilcileri Hakan HEKİMOĞLU, Zeren HEKİMOĞLU ve Hava Fotoğrafçısı Satı Özdemir’den oluşan bir heyet ile katılım sağlandı.

Yoğun ilgi gören stantta Bölgemizin turistik, kültürel, tarihi değerleri, ulaşım ve konaklama imkanları ile ilgili ziyaretçilere geniş bilgi verilmiş; illerimize ait tanıtım broşür ve materyalleri stant ziyaretçilerine sunulmuştur. Dünyanın her kıtasından gelen turizm profesyonelleri ile görüşmeler gerçekleştirilen fuarda Bölgemizin bilinirliğinin artırılması için çalışmalar gerçekleştirilmiş, bölgemize turizm turlarının düzenlenmesi ve yabancı turistlerin bölgemize çekilmesi konularında görüşmelerde bulunulmuştur.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ramazan ÇOKÇEVİK ve Dubai Kültür ve Turizm Müşaviri Sayın Salih ÖZER standımızı ziyaret etmiş; T.C. Dubai Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Sayın Serdar F. KUMBARACI makamında ziyaret edilmiştir. Sayın Ticaret Ateşe’sinin ve  Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönlendirmesi ile Emirates Business Woman Council’in kurucularından ve kurul üyesi, Thoraya Al Awadhi Group of Companies sahibesi Sayın Thoraya Al Awadhi ve Dubai’nin en önemli moda tasarımcılarından Cocoon LLC fashion Empire’nin kurucusu ve sahibesi Sayın Hana YASSIN ofislerinde ziyaret edilmiştir.  Ziyaretlerde Bartın’ın Coğrafi İşaretli yöresel değeri  “Tel Kırma” tanıtılmış, işbirliği imkânları müzakere edilmiştir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et