26 Haziran 2014 - 3555 Okunma

BAKKA tarafından koordine edilen ve Batı Karadeniz İşbirliği Platformu’nun (BKİP) katkılarıyla düzenlenen İhracat Zirvesi, 26 Haziran 2014 tarihinde saat 10:00’da Hotel Emirgan’da gerçekleştirilmiştir.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk TEZEL’in açılış konuşmasının ardından Zonguldak Valisi Ali KABAN bir konuşma gerçekleştirmiştir.

Zirvede Romanya TİAD Başkanı Aykut AKBULUT’un “Romanya’da İş ve Yatırım İmkanları” ve Şefik ERGÖNÜL’ün “İhracatı Nasıl Arttırabiliriz?” sunumlarının ardından 3. Oturuma geçilmiştir.

3. Oturumun konusu olan “Batı Karadeniz’de İhracat” başlığı altında Miray Gemi Acenteliği ve Yatçılık, Cenk Group ve Balta Lojistik ve Gümrükleme firmaları panelist olarak katılım sağlamıştır.

Ardından “Bölgemizden Başarı Örnekleri” oturumunda, Madeş firmasını temsilen Madeş Yönetim Kurulu Başkanı ve BAKKA Yönetim Kurulu üyesi Cihat ÇAKIR, EMKO Isıtma Sistemleri’ni temsilen katılan Önder ÖZDEMİR, Çanakçılar Şirket Grubunu temsilen Sezai Çanakçı ve Ayanoğlu Doğa ve Su Ürünleri’ni temsilen katılan Sadık AYANOĞLU panelist olarak katılım gerçekleştirmiştir.

Soru ve cevaplar kısmının da tamamlanmasının ardından katılımcılara Strateji Geliştirme ve Planlama Birimi Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA tarafından plaketleri takdim edilmiştir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et