16 Temmuz 2014 - 2382 Okunma

2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Mayıs-Haziran döneminde Ajansımıza yapılan başvurular ile ilgili değerlendirme süreçleri tamamlanarak başarılı bulunan ve Genel Sekreter tarafından da onaylanan nihai liste aşağıda verilmiştir. 

Bu ilanın yayınlanmasıyla birlikte asil listede yer alan başvuru sahipleri sözleşme imzalamaya davet edilmiş sayılırlar. Başvuru sahiplerinin en geç on iş günü içinde (en geç 04/08/2014) sözleşme imzalamak üzere Ajansımıza başvuru yapması gerekmektedir. 

Asil listede yer alan başvuru sahiplerinin bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere Ajansımıza başvurmaması halinde başka herhangi bir işleme gerek kalmadan destek kararı iptal edilecek ve yedek listede yer alan başvuru sahipleri sırayla sözleşme imzalamak üzere Ajansa davet edilecektir.

Başarılı bulunan teknik destek başvuruları, Ajansın yıllık teknik destek bütçesi sınırları içerisinde başarı sırasına göre desteklenmektedirler. Ajansın 2014 yılı teknik destek bütçesi faaliyet yılı bitmeden tükendiğinden dolayı teknik destek faaliyetleri söz konusu faaliyet yılı için tamamlanmış olup, Ajans tarafından aksi belirtilmediği sürece 2014 yılı içerisinde yeni başvuru alınmayacaktır. 

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

 

2014 Yılı TD 3. Dönem Sonuçları

Sözleşme sırasında hazırlanıp getirilmesi gereken evraklar

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et