03 Şubat 2015 - 2079 Okunma

BAKKA 2015 Yılı Mali Destek Programları Bartın Bilgilendirme Toplantısı, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda Gerçekleştirildi.

 

T.C. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 27 Ocak 2015 tarihinde ilan edilen 2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları hakkındaki Bilgilendirme Toplantılarının ikincisi, 3 Şubat 2015 Salı günü Bartın  Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya katılım sağlayan Bartın Valisi Sayın Seyfettin AZİZOĞLU, Bartın'da gerçekleştirilen ve önümüzdeki yıllarda devam etmesi planlanan yatırımlar için BAKKA desteklerinin öneminden  ve Bartın halkının girişimci ruhunun bu destek mekanizmalarının kullanılmasındaki avantajından bahseden bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Bartın'daki kamu kurum/kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve Bartın iş dünyası temsilcileri tarafından yoğun bir ilgi ile takip edilen toplantının açılış konuşması BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından yapıldı. Konuşmasında Mali Destek Programlarının, BAKKA’nın bölge kaynaklarının etkin kullanımını sağlayarak yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacı ile kullanılan önemli araçlardan biri olduğunu ifade eden Tezel, programların, Batı Karadeniz Bölgesi için hayırlı olmasını temenni etti.

 

Toplantının sonraki bölümünde BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak GÖKSU ÇAĞLI tarafından KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programlarının genel çerçevesi, bütçesi, öncelikleri ve başvuru koşulları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantı, katılımcıların Mali Destek Programı süreci konusundaki sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları kapsamında projelerin tasarlanması, hazırlanması, sisteme girilmesi ve Ajansa sunulmasıyla ilgili detaylı eğitimler Şubat ayı boyunca devam edecektir.

 

Eğitim toplantı tarihleri için, lütfen  tıklayınız.  

 

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et