04 Şubat 2015 - 2144 Okunma

T.C. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Mali Destek Programları Zonguldak Bilgilendirme Toplantısı Ajans Hizmet Binasında Gerçekleştirildi.

 

2015 Yılı Mali Destek Programları kapsamında son bilgilendirme toplantısı Zonguldak BAKKA Hizmet Binası'nda 04.02.2015 tarihinde gerçekleştirildi.

 

Toplantının açılış konuşması BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından yapıldı. Sayın Tezel konuşmasında, Ajans faaliyetleri ve destekleri hakkında genel bilgiler vererek bu yılki Mali Destek Programlarının Batı Karadeniz Bölgesi için hayırlı olmasını temenni etti.

 

Toplantının sonraki bölümünde BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak GÖKSU ÇAĞLI tarafından KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programlarının genel çerçevesi, bütçesi, öncelikleri ve başvuru koşulları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantı, katılımcıların Mali Destek Programı süreci konusundaki sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.

 

2015 Yılı Mali Destek Programları kapsamında bilgilendirme toplantıları tamamlanmış olup  eğitim toplantıları  önümüzdeki hafta başlayacaktır.

 

Eğitim Toplantıları takvimi için tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et