02 Eylül 2014 - 2000 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Safranbolu Cinci Handa yapıldı.

 

Toplantıya BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Seyfettin AZİZOĞLU, Karabük Valisi Orhan ALİMOĞLU, Zonguldak Valisi Ali KABAN, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı Vacit DURDUBAŞ, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat ÇAKIR ile birlikte BAKKA Genel Sekreteri, Hukuk Müşaviri ve Birim Başkanları katıldı.


Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Bartın Valisi Seyfettin AZİZOĞLU yaptığı açılış konuşmasında “Yönetim Kurulu toplantımızı yapmak üzere Karabük ilimizde toplanmış bulunuyoruz. İsveç’ten gelen heyete ülkemize ve Karabük iline hoş geldiniz diyorum. Gündem maddelerini görüşeceğimiz bu toplantının bölgemize ve illerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından İsveç’ten gelen enerji firması tarafından Batı Karadeniz Bölgesi’nde hayata geçirmeyi planladıkları katı atıklardan enerji üretim tesisi yatırımı hakkında BAKKA Yönetim Kurulu üyelerine bilgilendirme yapıldı. Toplantının sonunda firma yetkilileri tarafından BAKKA Yönetim Kuruluna kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverlik için teşekkür edildi. BAKKA’nın yatırım sürecinde; yol gösterme, yatırım destek hizmeti verme ve ücretsiz danışmanlık yapma konularında süreç boyunca firmanın yanında olunacağı bilgisi aktarıldı.

 

Toplantı daha sonraki gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et