16 Mayıs 2023 - 770 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı TR81 bölgesinde kooperatif ve birliklerinin kapasitelerinin artırılması ve KOBİ’lerin rekabet güçlerinin geliştirilmesi amacıyla destek programları ve eğitimler başta olmak üzere çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu amaçlar çerçevesinde Zonguldak, Karabük ve Bartın’da “E-ticaret ve E-ihracat Bilgilendirme Toplantıları” gerçekleştirilecektir.

Trendyol Satış ve İş Geliştirme Marmara Bölge Müdürü Umut SOYKAN ve Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan ÇOKAYGİL’in katılım sağlayacağı toplantıda Türkiye’de ve dünyada e-ticaret, Trendyol’un e-ticarette bulunduğu konum ve gelecek için yol haritası, yeni bir kavram olarak e-ihracat ve yurt dışı pazarları konuları başta olmak üzere e-ticaret ve e-ihracatın kilit başlıkları üzerinden bilgilendirmelerde bulunulacak ve katılımcıların soruları yanıtlanacaktır.

Toplantıya e-ticarete başlamayı veya hâlihazırdaki e-ticaret faaliyetlerini geliştirmeyi planlayan ve e-ihracatla yurt dışı pazarlarda yer almayı hedefleyen tüm KOBİ, kooperatif ve birliklerimiz davetlidir.

Toplantı Bilgileri

Zonguldak: BAKKA Konferans Salonu, 22 Mayıs 2023 Pazartesi, 14.00

Karabük: Karabük TSO Konferans Salonu, 23 Mayıs 2023 Salı, 10.30

Bartın: Bartın Valiliği 12 Divan Toplantı Salonu, 23 Mayıs 2023 Salı, 14.00

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et