04 Mart 2015 - 3426 Okunma

Zonguldak ilinde bulunan KOBİ’lerin iş süreçlerini geliştirmek, hizmet kalitelerini arttırmak ve ildeki insan kaynağının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Zonguldak Yatırım Destek Ofisi tarafından “Sürekli Eğitim Merkezi (SEM)” hayata geçirilmiştir. Belirlenen öncelikli konularda, alanında son derece uzmanlaşmış eğitmenler tarafından eğitim ve seminerler ÜCRETSİZ olarak düzenlenecektir. Konulara göre eğitimler Ajans personeli tarafından da verilebilecektir. Eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Gelecek yıllarda talebin yoğunluğuna göre firmalarımıza verilecek eğitim sayısının arttırılması planlanmaktadır.

2015 yılı eğitim programı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Her bir eğitim için hazırlanan başvuru formları, bir önceki eğitimin tamamlanmasını müteakip web sayfasına konacak ve başvurular alınmaya başlanacaktır. Oluşturulan değerlendirme komisyonunun kararı sonucu belirlenen KOBİ’ler eğitime katılmaya hak kazanacak ve web sayfasında ilan edilecektir.

2015 Yılı Zonguldak YDO SEM Eğitim Program Takvimi

Eğitimin Adı

Eğitim Tarihi

Eğitmen

Eğitim Yeri

Dış Ticaret

4-5 Mart 2015

Şefik ERGÖNÜL

BAKKA Hizmet Binası

Lojistik ve Tedarik Zinciri

Haziran 2015*

Ceyhun YEŞİLŞERİT

BAKKA Hizmet Binası

Çevre Mevzuatı ve Enerji Destekleri

Eylül 2015*

Belirlenecek

BAKKA Hizmet Binası

Finansçı Olmayan Yöneticiler İçin Finansal Eğitim

Aralık 2015*

Belirlenecek

BAKKA Hizmet Binası

*Tam tarih belirlenen aylardan bir ay önce ilan edilecektir.

**Zonguldak YDO SEM 2015 Yılı Programında yer alan eğitim konuları taleplere göre azaltılabilir veya çeşitlendirilebilir.

***Her bir eğitim için 30'ar kişilik kontenjan ayrılmıştır.

 

Haziran ayının ilk haftası yapılacak olan “Lojistik ve Tedarik Zinciri” eğitimine başvurmak için lütfen tıklayınız.

 

Lojistik ve Tedarik Zinciri” eğitimine son başvuru tarihi 31.05.2015 olup, eğitime katılmaya hak kazananların e-mail adreslerine eğitim taleplerinin kabul edildiğine dair bir bilgi gönderilecektir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et