03 Haziran 2015 - 2079 Okunma

BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi tarafından; Zonguldak ilinde bulunan KOBİ’lerin iş süreçlerini geliştirmek, hizmet kalitelerini arttırmak ve ildeki insan kaynaklarının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) kapsamında, alanında “uzman eğitmen” olarak akredite edilen sınırlı sayıda eğitmenler arasında yer alan Ceyhun YEŞİLŞERİT eğitmenliğinde iki gün sürecek olan Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi eğitimi 2 Haziran tarihinde başladı. 

 

İşletmelerin öncelikle kim için ne yapacaklarını yani hedef seçtikleri müşterilerinin beklentilerini belirlemeleri gerekmektedir. Kurumlar sürdürülebilir, yönetilebilir ve karlı büyümek istiyorlarsa bu beklentilere müşterilerini memnun edecek çözümler üretmeleri ve bir anlamda onların tedarikçileri olmalıdırlar. Dolayısıyla müşteri beklentisinden başlayıp memnuniyetine giden tedarik zinciri yönetimi felsefesi tüm kurumlar için stratejik öneme sahip temel bir prosestir. Bu nedenle Zonguldak Yatırım Ofisi, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimini ikinci eğitim programı olarak belirlemiştir.

 

2-3 Haziran 2015 tarihlerinde 2 gün sürecek eğitimin içeriğinde; KOBİ’lerin tedarik zinciri, depo, müşteri hizmetleri ve lojistik yönetimlerini nasıl etkin tasarlayabilecekleri konu başlıklarına ve dünyada kullanılan güncel uygulama örneklerine yer verilecektir.

 

Eğitime aktif katılım sağlayan katılımcılar Haziran ayının ikinci haftasında sertifikalarını BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisinden alabilecekler.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et