23 Ekim 2014 - 2922 Okunma

Yaratıcı Girişimler için Atölye Çalışması Bursa’da gerçekleşiyor: Başvurular Açıldı.

 

Aralık ayında Izmir’de yankı uyandıran Yaratıcı Girişimci Atölye çalışması, British Council ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı işbirliğiyle 18 – 21 Aralık 2014 tarihleri arasında Bursa’da düzenleniyor.

 

Son başvuru tarihi 16 Kasım 2014.

 

Yaratıcı bir fikriniz ve bu fikir ile ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?

 

Kontrolün, fikrin üreticisinde, yani SİZDE olacağı bu atölye çalışmasında, iş kurmada ve sürekliliğini sağlamada karşılaşılan zorluk ve sorunların aşılmasını sağlayacak pratik araç ve teknikler sunulacak.

 

Bu süreçte, temel değerlerinizi tam anlamıyla yansıtacak yaratıcı iş girişiminizi başlatmayı, geliştirmeyi ve sürdürmeyi sağlayacak vizyonu, netliği ve hevesi geliştirme şansı bulacaksınız.

 

Dört gün sürecek programın sonunda, hem girişim fikrinizi ilerletecek güveni ve sürdürülebilirliğini sağlayacak araçları; hem de işletme planınızı, pazarlama stratejinizi ve mali planınızı geliştirmek için gerekli bilgileri edinmiş olacaksınız.

 

Bu eğitimin yaratıcısı ve eğitmen Percy Emmett:

 

Percy Emmett geçtiğimiz 20 senedir KOBI’lerde ve KOBI’ler ile birlikte çalışmaktadır. Emmet, beş tane işletmenin başında bulunmuş (her biri için yıllık 1.2 milyon GBP gelir elde ederek) ve 700’ün üstünde girişimci ve KOBI için işletme müdahale programı yürütmüştür. Birleşik Krallık ve dünyada içlerinde EEUK, HEEF ve Futurising’de bulunduğu birçok etkinlikte işletme politikaları ve başarılı uygulamalar üzerine konuşma yapmak üzere davet edilmiştir.

Birleşik Krallık ve Irlanda’da birçok işletme programı yürütmüş, 30’dan fazla üniversite ile iş birliği yapmıştır. Emmet, Ulusal Diplomalı Girişimci Merkezi (NCGE)’nde Endüstri Uzman Danışmanıdır ve yaptığı çalışmalardan dolayı birçok ödül kazanmıştır. Emmet aynı zamanda da NESTA Yaratıcı Girişimci Programı’nın yaratıcısı ve eğiticilerinden biridir.

 

 

Katılım şartları:

 

  • Yaratıcı bir fikri\ürünü\hizmeti olan, ancak henüz bir iş kurmamış yaratıcı girişimciler:
  • 18 aydan daha kısa bir süredir ticaretle uğraşıyor olmak,
  • Yaratıcılık gerektiren sektörlerde çalışmak (moda, tekstil, mobilya tasarımı, seramik, animasyon, film, müzik, tasarım, el sanatları, sanat galeriler, fotoğrafçılık, mimarlık, yayıncılık, sahne sanatları, vs.),
  • Türkiye’de ikamet ediyor ve çalışıyor olmak. 

 

Katılmak için başvuru formunu doldurup 16 Kasım 2014 tarihine kadar e-posta ilearts.info@britishcouncil.org.tr   adresine yollayın. Başvurusu kabul edilen adaylar ile 30 Kasım 2014 tarihinde iletişime geçilecektir.

 

Önemli notlar:

 

  • Eğitim ücretsizdir ve katılımcı kontenjanı 25 kişi ile sınırlıdır.
  • Atölye çalışmasında simültane çeviri yapılacaktır.
  • Seyahat ve konaklama masrafları katılımcılara aittir.
  • British Council ve BEBKA, önceden haber vermeksizin atölye çalışmasıyla ilgili değişiklik yapma veya atölye çalışmasını iptal etme hakkını saklı tutar

 

Başvuru formu için tıklayınız...

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et