31 Ekim 2014 - 3198 Okunma

Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde düzenlenen “Yatırım Destek Ofisleri İstişare Toplantısı” Ramada Plaza otelde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ, Kocaeli Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU,  Milletvekilleri Zeki AYGÜN, İlyas ŞEKER, Mehmet Ali OKUR, Bakan Yardımcısı Mehmet CEYLAN, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı M.İlker AYCI, AK Parti İl Başkanı Mahmut CİVELEK, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat ÖZDAĞ, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları ile 26 Kalkınma Ajansının Genel Sekreterleri ve 81 ilde faaliyet gösteren Yatırım Destek Ofislerinin personelleri katıldı. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı olarak Zonguldak Yatırım Destek Ofisinden Uzman Elif Acar, Bartın Yatırım Destek Ofisinden Koordinatör Mete Kaan Namal, Uzman Osman Bahadır Kalecik, Ferdi Köse ve Karabük Yatırım Destek Ofisinden de Koordinatör Sakin Eren katılım göstermiştir.

Açılış oturumunun ardından dört oturumda gerçekleşen toplantıda, YDO Yönetmeliği, Türkiye Yatırım Ortamı Değerlendirmesi Çalışması, İl Yatırım ve Tanıtım Stratejisi Çalışması ve Teşvik konuları görüşüldü. Bakanlık personelinin sunum yaptığı oturumlarda, YDO çalışanları da sorularıyla bilgi alışverişinden bulunulmasını ve toplantının interaktif geçmesini sağladı.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et